Image

Vores historie

I over 140 år har vi sat standarden for friskostprodukter med den lækre og behageligt cremede smag, som du elsker. Vi er her altid for dig ligesom en rigtig ven.

En ven i Køleskabet

Philadelphia kan altid bruges til enkle, men lækre måltider, som alle elsker. Uanset om Philadelphia smøres på brød evt. sammen med røget laks eller andet pålæg, eller om det bruges i varme retter eller cheesecakes, gør Philadelphia en forskel.

Venner er der altid, når du har brug for dem  

Vi betragter os selv som en ægte ven af mad. Vi gør morgenmaden, frokosten og aftensmaden endnu mere spændende og mellemmåltiderne uforglemmelige, så du får lyst til mere. Og som alle gode venner er vi der for dig i både tykt og tyndt.  Du kan altid regne med, at Philadelphia altid fører andre sammen. Vi er der til de søde øjeblikke, og endda de salte – selvfølgelig. 

Du har en ven i Philly

Image

En ven, der bringer venner sammen

Det tager 4,5 minutter om dagen at pleje et venskab. Du kender vel den slags ven, som du kan invitere over, også selvom du ikke har ryddet helt op? Bare ring. Så sørger vi for lækkerierne. 

Image

Din ven i køleskabet

Men Philadelphia tager det blot et par minutter at stille den lille sult efter arbejdet, lave en kreativ ret til familien eller give børnene en god morgenmad inden skole.

Image

En ven med maden

Alle vil være venner med Philly. Det gælder også det meste andet mad i dit køkken. Philly er med til at give dine rester i køleskabet nyt liv.

Venner siden 1872

150 år er lang tid at holde et venskab i gang. Her er opskriften.

1872

1880

1903

1920s

1930s

1960s

1980s

Image

William lawrence

1872 – tænk engang! Det begyndte i New York

Ostemageren William Lawrence opfandt den første flødeost i New York. Hans mål var at skabe en mere frisk og fyldig smagsoplevelse på ostemarkedet.

Der findes ingen dumme spørgsmål

Vis alle ofte stillede spørgsmålImage