
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Bund: Tænd ovnen på 160 °C grader alm ovn og stil en bageplade ind i bunden af ovnen.
2
Smelt smørret og kør det i en food processor sammen med Oreo crumble, kakaopulver og salt til det er helt blandet sammen.
3
Tryk massen ud i bunden af en spring form på 22-26 cm i diameter, beklædt med bagepapir i bunden. Bag bunden i ovnen ca. 7-8 minutter.
4
Cheesecake fyld: Smelt chokoladen over et vandbad.
5
Pisk Philadelphia sammen med kondenseret mælk, vaniljepasta, sukker og majsstivelse i 1 minut. Tilsæt 1 æg af gan gen, og pisk det hurtigt sammen, før du tilsætter det næste. Tilsæt begge æggeblommer sammen med piskefløde og den hvide chokolade, og det piskes hurtigt sammen.
6
Skær en høj og bred strimmel af dit bagepapir, og læg det rundt langs indersiden af din springform. Hæld hele flødeostemassen op i springformen, og bag den på en rist midt i ovnen v. 160 °C grader alm ovn i ca. 60-65 minutter. Hæld nu en liter vand direkte ned i den varme bageplade i ovnen, og luk ovnen hurtigt. Dampen er med til at cheesecaken bages mere jævnt og man undgår den revner.
7
Efter ca. 60 minutter, slukkes ovnen, og kagen står 60 minutter på eftervarmen. Sæt nu kagen på køl i minimum 5 timer, gerne natten over.
8
Creme: Smelt chokoladen langsomt over et vandbad, og lad det stå og køle lidt af. Pisk fløden til letpisket flødeskum.
9
I en ny skål, piskes Philadelphia og den hvide chokolade tilsættes mens der piskes. Vend nu forsigtigt flødeskummen i, og cremen er klar. Sæt den på køl, indtil den skal oven på kagen.
10
Pynt med creme, friske/syltede kirsebær og pebermynte-stokke. Glædelig jul!