Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Vask og tør grøntsagerne. Del tomater og agurk i små stykker. Skræl skalotteløget og skær i fine ringe. Skil feldsalaten ad.
2
Bring bouillonvand i kog i en gryde og tilsæt ærterne. Lad det koge i 1 min, tag af varmen og tilsæt en knivspids salt. Hæld couscousen i en skål, hæld det kogende vand over og lad trække i ca. 10 minutter.
3
I mellemtiden, skræl rødbederne og skær i små terninger. Bland Philadelphia med kokosvand og hak purløg.
4
Bland couscous med rødbeder, salt og peber og fyld i skåle med de øvrige ingredienser. Dryp Philadelphia-dressingen over retten og server med purløg, salt og peber.
Bare spørg os om hvad som helst