Vegansk salat bowl
2 portioner
Tilberedelsestid:20 min 
Samlet tid:20 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Vask og tør grøntsagerne. Del tomater og agurk i små stykker. Skræl skalotteløget og skær i fine ringe. Skil feldsalaten ad.

    2. 2

      Bring bouillonvand i kog i en gryde og tilsæt ærterne. Lad det koge i 1 min, tag af varmen og tilsæt en knivspids salt. Hæld couscousen i en skål, hæld det kogende vand over og lad trække i ca. 10 minutter.

    3. 3

      I mellemtiden, skræl rødbederne og skær i små terninger. Bland Philadelphia med kokosvand og hak purløg.

    4. 4

      Bland couscous med rødbeder, salt og peber og fyld i skåle med de øvrige ingredienser. Dryp Philadelphia-dressingen over retten og server med purløg, salt og peber.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Vegansk cheesecake

    clockSamlet tid:3 hr 50 min