
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Bring vandet i kog og tilsæt risene, når vandet er kogt væk, tilsættes havremælk. Lad det småkoge i omkring 40-45 minutter, til risene er bløde og er kogt til grød. Rør rundt undervejs. Tilsæt salt og fløden og rør det godt igennem.
2
Hak mandlerne fint. Rist mandler og havregryn let, hver for sig.
3
Smelt smørret i en gryde, og tilsæt kokossukker og kanel.
4
Tilsæt mandler og havregryn, og bland det hele godt sammen.
5
Tryk massen ud i en springform (ca. 20-22 cm i diameter) beklædt med bagepapir i bunden. Stil bunden på køl, imens cremen laves.
6
Pisk Philadelphia Plant Based og sukker i en skål, og tilsæt citronskal.
7
Udblød gelatinen i citronsaften. Kom gelatine og citronsaft i en gryde og tilsæt 1/3 af Philadelphia Plant Based. Bland det godt sammen og varm det op til kogepunktet (ellers virker gelatinen ikke), så det begynder at tykne. Tag det af varmen og lad det køle lidt af og vend det tilbage i resten af cremen, tilsæt derefter yoghurten, bland det hele godt sammen.
8
Rør 300g risengrøden godt igennem, tilsæt de hakkede mandler. Vend risengrøden og ostemassen godt sammen og fordel den på bunden (husk evt. kageplast i formen).
9
Rør gelatine og vand sammen i en kold gryde og tilsæt kirsebærsaucen, bring det i kog. Lad det småsimre i 1 min.
10
Afkøl og fordel saucen på kagen. Sæt kagen på køl i mindst 6 timer – gerne til næste dag.