
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Tag 160 g af Oreo kiksene, put dem i en foodprocessor og kør dem til fin smulder. Tilsæt smeltet smør og bland sammen. Tryk blandingen ned i bunden af en 20 cm springform. Hak de resterende 80 g Oreo kiks groft og sæt dem til side.
2
Læg den ublødte husblas i en skål med vand i fem minutter. Tag den op og lad den dryppe af. Herefter smeltes den ved svag varme i en lille gryde.
3
Pisk Philadelphia, sukker og vaniljesukker sammen til en jævn blanding. Rør den smeltede husblas og yoghurt i.
4
Vend de resterende Oreo kiks i og hæld alt over kiksebunden. Sæt til afkøling i køleskab i minimum tre timer. Pynt med jordbær og Oreo kiks før servering.