Tomat suppe
10 portioner
Tilberedelsestid:10 min 
Samlet tid:35 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Løg og hvidløg finthakkes, sauteres i olivenolie til løgene bliver bløde. (uden at tage farve)

    2. 2

      Tilsæt tomatpure og hakket flåede tomater. Koges ca 4-5 min under omrøring.

    3. 3

      Tilsæt grønsagsfond. Suppen simrer i ca 4-5 min til væsken er reduceret lidt. Gryden trækkes til side.

    4. ImagePRO TIP Philadelphia en kan tilsættes frisk hakket basilikum, enden den kommes i suppen. Derved får man mere basilikums smag. Man kan også bruge timian, det passer godt sammen med tomat.

    5. 4

      Suppen blendes. Og tilsmages med sukker, salt og frisk kværnet sort peber.

    6. 5

      Tilsæt en skefuld Philadelphia og pynt af med basilikumsblad.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage