Tiramisu Cheesecake
6 portioner
Tilberedelsestid:45 min 
Samlet tid:3 hr 15 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Klip 6 cirkler (7 cm) ud af bagepapir og placer cirklerne i bunden af 6 små springforme med en diameter på ca. 7 cm.

    2. 2

      Smelt smør. Knus kiks i en foodprocessor eller put kiksene i en plastikpose og knus dem med hænderne eller med en kagerulle. Bland de knuste kiks med smeltet smør og 5 spsk stærk kaffe og rør sammen. Fordel og tryk blandingen ned i de 6 forme. Sæt formene i køleskabet i 30 minutter.

    3. 3

      Læg husblas pladerne i en skål med koldt vand i ca. 5 min.

    4. 4

      Varm 5 spsk af de 2 dl fløde i 10-15 sekunder i mikrobølgeovn eller i en lille gryde. Pres vandet ud af husblas pladerne og smelt dem i fløden. Rør i blandingen til den er afkølet.

    5. 5

      Smelt chokoladen i vandbad. Rør med jævne mellemrum i ca. 10 minutter. Afkøles.

    6. 6

      Rør de 60 g flormelis sammen med Philadelphia til massen bliver blød. Rør de 5 resterende spsk stærk kaffe i.

    7. 7

      Pisk den fløde, du har til overs med en håndmikser til der dannes små toppe på cremen. Tilsæt 3 spsk flormelis, én ad gangen. Sæt cremen i køleskabet.

    8. 8

      Vend husblas blandingen ind i flødeostblandingen. Det vil i starten ligne at massen skiller, men brug et piskeris for at samle og piske den jævn.

    9. 9

      Pisk æggehviden stiv i sin egen skål.

    10. 10

      Vend forsigtigt den piskede fløde ind i flødeost/husblas blandingen. Vend til sidst den piskede æggehvide forsigtigt i.

    11. 11

      Fordel 2/3 af blandingen i en skål og tilsæt den smeltede chokolade.

    12. 12

      Fordel chokoladeblandingen over kiksebunden i formene. Sørg for at overfladen er jævn.

    13. 13

      Hæld derefter den resterende 1/3 af blandingen i formen. Sørg igen for at overfladen er jævn.

    14. 14

      Dæk med plastfolie og sæt i køleskabet i 2-3 timer. Tag kagerne ud af formene ved forsigtigt at presse nedenfra. Pyntes med kakaopulver og chokoladekaffebønner.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min