Supernemme minicheesecakes med oreos og hindbær
12 portioner
Tilberedelsestid:30 min 
Samlet tid:3 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Varm ovnen til 180 grader. Pisk Philadelphia og sukker til en fast og cremet konsistens. Tilføj æggene og vend dem i dejen, indtil det hele er blandet godt.

    2. 2

      Læg en Oreo i bunden af hver muffinsform (12 muffinsforme) og hæld cheesecake-cremen over kiksen.

    3. 3

      Bag i 18 minutter, indtil de har en fast form. Lad dem køle i køleskabet, gerne 3 timer.

    4. 4

      Giv hindbærene et opkog, hvis de er frosne. Læg hindbærene i en finmasket si og strø sukker over dem. Pres hindbærene ned i en skål gennem sien med en sked. Lad det stå i køleskabet, indtil serveringen.

    5. 5

      Pynt de afkølede cheesecake muffins med Mini Oreos, friske hindbær og hindbærsovs.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min