Spinattærte med smag af purløg
6 portioner
Tilberedelsestid:20 min 
Samlet tid:1 hr 15 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Sæt ovnen på 200°C.

    2. 2

      Fyld en springform (ca. 18 cm i diameter) med tærtedejen. Prik huller i bunden med en gaffel. Forbag tærten i midten af ovnen i ca. 8-10 minutter.

    3. 3

      Finhak løget. Opvarm smøret i en stor kasserolle, og svits løget blødt, uden at det får farve.

    4. 4

      Tilsæt spinaten, og lad det hele stege videre i et par minutter, indtil spinaten er mør.

    5. 5

      Fjern fra varmen, rør muskatnød og 125 g af Philadelphia­osten i. Lad det køle af.

    6. 6

      Pisk æggene og mælken, og rør det sammen med den afkølede Philadelphia- og spinatblanding. Hæld blandingen ud over tærteskalen.

    7. 7

      Fordel resten af Philadelphia-osten og bag tærten, indtil fyldet er stivnet og gyldenbrunt.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Spinattærte med smag af purløg

    clockSamlet tid:1 hr 15 min