Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Kog pastaen som anvist på pakken.
2
Skær baconen i strimler, og steg den i en stor stegepande, mens Skær baconen i strimler, og steg den i en stor stegepande, mens pastaen koger. Tilsæt grøntsagsbouillonen, og lad det simre i nogen minutter, til væsken er halveret.
3
Pisk Philadelphia og æggeblommer sammen i en skål.
4
Hæld vandet fra pastaen, når den er kogt, og hæld pastaen tilbage i gryden.
5
Tilsæt baconen og Philadelphia og ægblandingen, og rør til alt er godt blandet.
6
Fordel retten på 6 tallerkener, og strø persille og parmesan over. Tilsæt friskkværnet peber efter smag.
Bare spørg os om hvad som helst