Små jordbær cheesecakes
12 portioner
Tilberedelsestid:1 hr 10 min 
Samlet tid:4 hr 10 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Læg Digestive-kiksene i en stor frostpose og luk den til. Knus kiksene med en kagerulle eller med hænderne.

    2. 2

      Smelt smørret, bland det med de smuldrede kiks og tryk blandingen ud i bunden af 12 små forme foret med bagepapir. Alternativt kan en springform bruges.

    3. 3

      Smelt chokoladen over vandbad og fordel den flydende chokolade over bunden.

    4. 4

      Pisk Philadelphia med yoghurt og citronsaft.

    5. 5

      Opvarm gelatinepulver, sukker og vand i en lille gryde og rør det i Philadelphia-cremen.

    6. 6

      Fordel halvdelen af jordbærrene jævnt på bunden og fyld herefter med Philadelphia-cremen.

    7. 7

      Lav en pure af resten af jordbærrene og dæk cheesecaken med den. Pynt med jordbær skåret i kvarte. Stil kagen i køleskab i ca. 3 timer.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage