Ærtesuppe
10 portioner
Tilberedelsestid:10 min 
Samlet tid:20 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Løg og hvidløg hakkes, sauteres i olien uden at tage farve.

    2. 2

      Tilsæt ærterne og fonden, lad det koge i 5-10 min.

    3. 3

      Tilsæt 100 g Philadelphia light og peber. Tag gryden fra varmen.

    4. ImagePRO TIP Man kan evt tilsætte 1 spsk hakket mynte inden man blender suppen. Brug friske ærter når de er i sæson. Suppen kan også serveres kold.

    5. 4

      Blend suppen med en stavblender eller kopblender til en jævn masse.

    6. 5

      Brug resten af Philadelphiaen til topping inden servering. Suppen serveres varm.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage