Ærtesuppe
4 portioner
Tilberedelsestid:10 min 
Samlet tid:20 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Hak løget og knus hvidløgsfeddet.

    2. 2

      Varm olien i en mellemstor gryde, og steg løg og hvidløg i 1 minut til de er klare.

    3. 3

      Tilsæt ærterne og bouillonen, og lad det småkoge i 5 minutter.

    4. ImagePRO TIP Retten kan også serveres afkølet.

      ImagePRO TIP Prøv at tilsætte 1 spsk hakket mynte, før du laver puré med stavblenderen, og brug friske ærter, når det er sæson.

    5. 4

      Tilsæt 100 g Philadelphia og peber, og tag gryden af varmen.

    6. 5

      Brug en stavblender og lav en puré af blandingen, til den er jævn. Servér, mens det er varmt, og brug resten af Philadelphia-osten som topping.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Spaghetti carbonara

    clockSamlet tid:25 min