Risalamande Cheesecake
16 portioner
Tilberedelsestid:1 hr 
Samlet tid:6 hr 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Start med at sætte risengrøden over, følg anvisningen på posen (der skal min. bruges ½ l mælk)

    2. 2

      Smelt smørret, knus kiksen til groft pulver og bland det, med det smeltede smør.

    3. 3

      Tryk massen ud i en springform (ca. 20-22 cm i diameter) beklædt med bagepapir i bunden.

    4. 4

      Læg husblassen i blød i koldt vand i min. 5 minutter.

    5. 5

      Pisk Philadelphia Original glat og tilsæt skyr. Rør det sammen til en jævn masse.

    6. 6

      Kom 2 dl. creme i en gryde, tilsæt sukker og citronskal, varm det op til under kogepunktet, smelt husblassen i cremen og vend den varme creme tilbage i resten af cremen.

    7. 7

      Rør risengrøden godt igennem, tilsæt de hakkede mandler.

    8. 8

      Vend risengrøden og ostemassen godt sammen og fordel den på bunden (husk evt. kageplast i formen).

    9. 9

      Stil kagen på køl i 3-4 timer.

    10. 10

      Varm kirsebærsaucen op og jævn saucen til den rette konsistens. Afkøl og fordel saucen på kagen. Sæt kagen på køl i mindst 6 timer – gerne til næste dag.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min