Risalamande Cheesecake
12 portioner
Tilberedelsestid:25 min 
Samlet tid:8 hr 25 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      BUND: Knus kiksene fint og bland dem med det smeltede smør. Læg et stykke udklippet bagepapir i bunden af en springform (ca. 20 cm i diameter). Husk at smøre formen først. Tryk kikseblandingen ud i springformen med bagsiden af en ske, så den bliver jævn og tæt. Bag kiksebunden i en forvarmet ovn ved 160° i 5 minutter. Afkøl og dæk herefter med et tyndt lag revet marcipan.

    2. 2

      CREME: Pisk Philadelphia med æg, sukker, vanilje og citronskal. Vend 1/3 af cremen i den afkølede risengrød og vend derefter grøden tilbage i resten af cremen.

    3. 3

      Rist de hakkede mandler til de har en fin lysebrun farve. Afkøl og vend dem i cremen.

    4. 4

      Hæld cremen over den afkølede bund og bag kagen 45-50 minutter ved 160 °C (ikke varmluft). Lad kagen stå i ovnen yderligere 45 minutter efter ovnen er slukket.

    5. 5

      TOPPING: Varm kirsebærsaucen op og tilsæt sukker og portvin. Jævn saucen til den rette konsistens. Afkøl og fordel saucen på kagen. Sæt kagen på køl i indst 6 timer – gerne til næste dag.

    6. 6

      PYNT: Høvl chokoladen og pynt kagen inden servering.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min