Rejesalat på Philadelphia brød
4 portioner
Tilberedelsestid:NA 
Samlet tid:NA 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Rejesalat: Bland Philadelphia Light med finthakket skalotteløg, rød kaviar, hakket dild, purløg, karse og hvidløg.

    2. 2

      Vend rejer og dressing sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber.

    3. 3

      Kan anrettes på Philadelphia brød skåret i 4x4 cm, pynt med rød kaviar og purløg.

    4. 4

      Philadelphia Brød: Smelt smørret i en gryde sammen med vandet. Udrør gær heri. Tilsæt Philadelphia, æg, sukker og salt.

    5. 5

      Tilsæt mel og ælt godt sammen. Skal være lidt klistret.

    6. 6

      Lad dejen hæve i 20 minutter. Slå ned og form.

    7. 7

      Lad dejen hæve igen i ca. 45 minutter. Pensl med pisket æg og bag ved 180 ºC i ca. 10-12 minutter.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage