Påske kage
16 portioner
Tilberedelsestid:40 min 
Samlet tid:12 hr 

Ingredienser

  Image

  Produkterstatninger

  Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

  Udforsk alle andre produkter
  Image

  Vidste du, at...?

  Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

  Bliv inspireret! Klik her!

  Forberedelsestrin

  1. 1

   BUND: Smelt smørret i en gryde. Knus kiksene og makronerne og rør det i smørret sammen med mandelessens. Kom blandingen i bunden af en springform beklædt med bagepapir eller film. Tryk bunden let fast med håndfladen og sæt den koldt i mindst 2 timer.

  2. 2

   Læg husblassen i blød i koldt vand (ca. 5 min.) Skær nougaten i små stykker og kom den i en gryde sammen med 1 ½ dl fløden og halvdelen af den hakkede chokolade. Varm blandingen op under omrøring for lav varme til chokoladen og nougaten er halvt smeltet. Tag husblassen vrid den og kom den i den varme chokoladecreme, tag gryden af varmen og rør resten af chokoladen i. Rør dernæst resten af fløden i lidt ad gangen og sæt cremen koldt i 2-3 timer.

  3. 3

   Pisk den kolde Chokoladecreme til luftig skum. Philadelphia og florsukker piskes let sammen, vend derefter den kolde chokoladeskum i lidt efter lidt. Den samlede masse kommes i springformen. Glat overfladen med en palet og sæt kage i køleskabet til næste dag. Pynt med bær eller frisk frugt og servér.

  +
  Image

  Bare spørg os om hvad som helst

  Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

  Måske vil du synes om

  Image

  Klassisk cheesecake

  clockSamlet tid:2 hr 55 min