Plantebaseret Cheesecake med blåbærkompot
16 portioner
Tilberedelsestid:30 min 
Samlet tid:5 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Bund:

      Hak mandlerne fint. Rist mandler og havregryn let, hver for sig.

    2. 2

      Smelt smørret i en gryde, og tilsæt kokossukker og cacao.

    3. 3

      Tilsæt mandler og havregryn, og bland det hele godt sammen.

    4. 4

      Fordel bunden i formen (20-22 cm) og tryk det godt sammen. Stil bunden på frys, imens cremem laves.

    5. 5

      Creme:

      Pisk Philadelphia og sukker i en skål, og tilsæt citronskallen. Udblød gelatinen i citronsaften, kom det i en gryde og tilsæt Philadelphia. Bland det godt sammen og varm det op til kogepunktet, så det begynder at tykne. Tag det af varmen og lad det køle lidt af. (5-10 min) tilsæt derefter yoghurten, bland det hele godt sammen, og hæld det over bunden (husk evt. kageplast i formen) Stil kagen på køl i min 3 timer før der kommes kompot på.

    6. 6

      Kompot:

      Rør gelatinevand og limesaft sammen i en kold gryde og tilsæt blåbær og sukker, bring det i kog. Lad det småsimre i 5 min. Lad blandingen svale til stuetemperatur (20-30 min).

    7. 7

      Derefter fordeles kompotten på kagen, og kagen stilles igen på køl i min 2 timer inden servering.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Vegansk cheesecake

    clockSamlet tid:3 hr 50 min