Pistaciemousse med chokoladedyppede jordbær
10 portioner
Tilberedelsestid:20 min 
Samlet tid:1 hr 50 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Pisk sukker og Philadelphia, indtil sukkeret er opløst.

    2. 2

      Rør derefter pistacienødder i, og vend pisket fløde i. Læg i sprøjtepose og køl af.

    3. 3

      Smelt chokoladen over vandbad, og dyp derefter jordbærrene i.

    4. ImagePRO TIP Hvis du ønsker at anvende Philadelphia Light i denne opskrift, så prøv dig lidt frem. Det kan være, du skal minimere mængden af piskefløde en smule.

    5. 4

      Servér moussen med de chokoladedyppede jordbær, og pynt med nogle grovhakkede pistacienødder.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage