
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Syltet agurk Bland eddikelagen i en skål. Tilsæt de tynde skiver agurk. Hæld lagen med agurk i et glas med låg, og lad det trække i cirka en time inden servering.
2
Frikadeller Bland mælk og rasp, og lad raspen suge mælken i ca. 5-10 minutter.
3
Tilsæt hakket løg, hakkekød, æg, salt og peber, og bland det til en jævn dej.
4
Form dejen til fine små frikadeller ved at fugte hænderne i vand, så dejen ikke så nemt sætter sig fast. Steg dem derefter i smør og lidt rapsolie, først ved lidt kraftig varme og derefter ved middel varme i 3-5 minutter.
5
Philadelphiamos Skræl og del kartoflerne i mindre stykker. Kog dem i ca. 15 minutter i let saltet vand (de kan også koges med skræl på, men så skal kogetiden forlænges).
6
Hæld vandet fra, og mos kartoflerne med en gaffel, et kartoffeljern eller en kartoffelmoser. Tilsæt smørstykker, og hæld mælken over. Mos det hele med en gaffel (eller en håndmixer). Krydr med salt, og rør til sidst Philadelphia i den luftige mos. Så er mosen klar til servering!