
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Indstil ovnen på højeste temperatur og sæt en bageplade ind.
2
Rul pizzadejen ud på en melet bordplade og læg den på bagepapir.
3
Smør et tykt lag Philadelphia (300 g) på pizzadejen.
4
Flyt forsigtigt bagepapiret med pizzaerne over på den varme bageblade. Bag midt i ovnen i 7-10 minutter til pizzaen har fået en fin farve.
5
Imens pizzaen er i ovnen: bland 100 g Philadelphia med 2 tsk citronsaft.
6
Tag pizzaen ud af ovnen og pynt med Philadelphia-dippen, syltede løg, stenbiderrogn, dild og sort peber.
PRO TIP Syltede løg er nemme at lave selv: Pil og skær løget i skiver, læg i en skål og hæld saft fra ½ citron over. Lad stå i 20 minutter og vend rundt engang i mellem.