
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Kom sukker og vand i en gryde og kog op.
2
Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud. Tilsæt stang og korn til sukkerlagen.
3
Skær skrællen af appelsinerne og fjern sten. Skær appelsinen i fileter.
4
Tilsæt appelsinerne til sukkerlagen og giv et hurtigt opkog. Afkøl.
5
Bland Philadelphia Light med de afdryppede og hakkede appelsiner.
6
Smag til med den sukkerlage appelsinerne har ligget i eller brug flormelis. Der kan også smages til med lidt Grand Marnier, hvis smøreosten skal bruges til dessert/kage.
PRO TIP Smøreosten er velegnet til morgenbordet eller som tilbehør til en desserttallerken eller et stykke kage.