Peberrodssauce
10 portioner
Tilberedelsestid:NA 
Samlet tid:20 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Kog fonden op i en gryde. Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring.

    2. 2

      Tilsæt eddike/citronsaft og sukker. Smag til med salt og peber.

    3. 3

      Tilsæt revet peberrod inden servering og kog saucen op.

    4. ImagePRO TIP Saucen passer godt til kogt og sprængt kød som okse/kalvebryst, sprængt and, skinke/hamburgerryg eller kogt fjerkræ.

    5. 4

      Eddike og sukker kan undlades, hvis man ikke ønsker en sur/sød peberrodssauce.

    6. 5

      Det er den væske, kødet er kogt i, der bruges til saucen. Vær opmærksom på at hvis det er sprængt kød, er kogelagen meget salt. Her kan det anbefales at blancherer kødet, før det koges for at fjerne noget af saltsmagen.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage