
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Bund: Knus kiksene fint i en foodprocessor eller med en stavblender (eller knus dem i en frysepose med en kagerulle).
2
Smelt smørret i en gryde, og hæld det over de knuste kiks. Bland det sammen til en kiksemasse.
3
Tryk kiksemassen ud i bunden af springformen (23 cm), og pres den så godt sammen som muligt med bagsiden af en ske. Stil springformen i fryseren et stykke tid.
4
Hæld den karamelliserede mælk (dulce de leche) over bunden, og spred den jævnt ud med en dejskraber eller ske (tryk om ønsket nogle knækkede kiks ned i fyldet for at få ekstra overraskende kiks i cheesecaken). Stil formen i fryseren, mens du laver fyldet.
5
Pisk Philadelphia og piskefløde sammen med en håndmixer. Fyldet skal blive tykt og cremet.
6
Sigt flormelis og vaniljesukker ned i fyldet, og vend forsigtigt det hele sammen med en dejskraber.
7
Tag kiksebunden ud af fryseren, og spred fyldet ud over bunden i springformen i så jævnt et lag som muligt.
8
Pak springformen ind i husholdningsfilm, og stil den i køleskabet. Lad cheesecaken stå i køleskabet i ca. 4 timer.
9
Tag den ud, og drys Oreo-krummer på.