Oreo cheesecake med dulce de leche
12 portioner
Tilberedelsestid:40 min 
Samlet tid:4 hr 40 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Bund: Knus kiksene fint i en foodprocessor eller med en stavblender (eller knus dem i en frysepose med en kagerulle).

    2. 2

      Smelt smørret i en gryde, og hæld det over de knuste kiks. Bland det sammen til en kiksemasse.

    3. 3

      Tryk kiksemassen ud i bunden af springformen (23 cm), og pres den så godt sammen som muligt med bagsiden af en ske. Stil springformen i fryseren et stykke tid.

    4. 4

      Hæld den karamelliserede mælk (dulce de leche) over bunden, og spred den jævnt ud med en dejskraber eller ske (tryk om ønsket nogle knækkede kiks ned i fyldet for at få ekstra overraskende kiks i cheesecaken). Stil formen i fryseren, mens du laver fyldet.

    5. 5

      Pisk Philadelphia og piskefløde sammen med en håndmixer. Fyldet skal blive tykt og cremet.

    6. 6

      Sigt flormelis og vaniljesukker ned i fyldet, og vend forsigtigt det hele sammen med en dejskraber.

    7. 7

      Tag kiksebunden ud af fryseren, og spred fyldet ud over bunden i springformen i så jævnt et lag som muligt.

    8. 8

      Pak springformen ind i husholdningsfilm, og stil den i køleskabet. Lad cheesecaken stå i køleskabet i ca. 4 timer.

    9. 9

      Tag den ud, og drys Oreo-krummer på.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min