Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Bund: Beklæd bunden af en springform med bagepapir (ca. 23 cm) Knus kiksene i en foodprocessor. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den forsigtigt i mikrobølgeovn eller over vandbad. Bland de knuste kiks med den smeltede chokolade. Pres massen ud til kanten i bunden af springformen, så fyldet ikke kan løbe ud. Fugt hænderne med lidt vand, så massen ikke sætter sig så meget fast. Sæt bunden i køleskabet, mens du laver fyldet.
2
Fyld: Læg husblas i 4 dl koldt vand i ca. 5 min. Og pres derefter vandet ud af dem. Vask citronerne, riv skallen fint og pres saften ud. Afmål 1 dl saft. Kog fløde og sukker og lad det simre i 3-4 minutter. Tag fløden af varmen og tilsæt tilsæt husblad. Tilsæt citronsaften og skallen. Pisk i ca. 30 sekunder med et almindeligt piskeris.
3
Tilsæt Philadelphia og pisk indtil massen er glat. Varm evt. massen lidt mere, hvis den klumper. Hæld blandingen i formen oven på bunden og lad den stå koldt i mindst 8 timer før servering.
4
Mælkechokolade med Oreo kikseknas: Bryd chokoladen i mindre stykker og smelt chokoladen i mikrobølgeovn eller over vandbad. Spred chokoladen i et tyndt lag på et skærebræt eller en plade beklædt med bagepapir. Drys de hakkede Oreo kiks ud over. Stil det på køl i mindst 30 minutter. Bryd derefter i mindre stykker. Løsn cheesecaken ved at skære på indersiden af formens kant. Fjern formens kant og papiret og læg kagen på et serveringsfad.
5
Pynt: Dekorer kanten med Oreo Thins Pynt toppen af kagen med mælkechokoladeOreo kikseknas samt friske bær.
Bare spørg os om hvad som helst