
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Smelt smørret. Kør kiks til grov pulver i en foodprocessor. Bland smør og kiks. Tryk massen ud i en springform (ø ca. 24 cm).
2
Pisk Philadelphia og flormelis til en cremet masse. Pisk fløden stiv og vend den i Philadelphia-massen. Smør cremen ud på bunden og sæt den på køl.
3
Følg anvisningen på brevet med chokolademousse, tilsæt knuste Oreo. Fordel cremen på kagen og lad den køle af.
4
Pisk fløde og flormelis stift. Fordel cremen på toppen af kagen og lad den køle.
5
Høvl eller hak chokoladen og drys den over kagen før servering. De små Oreo lækkes hele på, sammen med evt. bær og citron melisse.
6
Kagen har bedst af at blive lavet dagen før.