Oreo cheesecake
12 portioner
Tilberedelsestid:40 min 
Samlet tid:40 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Smelt smørret. Kør kiks til grov pulver i en foodprocessor. Bland smør og kiks. Tryk massen ud i en springform (ø ca. 24 cm).

    2. 2

      Pisk Philadelphia og flormelis til en cremet masse. Pisk fløden stiv og vend den i Philadelphia-massen. Smør cremen ud på bunden og sæt den på køl.

    3. 3

      Følg anvisningen på brevet med chokolademousse, tilsæt knuste Oreo. Fordel cremen på kagen og lad den køle af.

    4. 4

      Pisk fløde og flormelis stift. Fordel cremen på toppen af kagen og lad den køle.

    5. 5

      Høvl eller hak chokoladen og drys den over kagen før servering. De små Oreo lækkes hele på, sammen med evt. bær og citron melisse.

    6. 6

      Kagen har bedst af at blive lavet dagen før.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min