
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Læg Digestive-kiksene i en stor frostpose og luk den til. Knus kiksene med en kagerulle eller med hænderne.
2
Smelt smørret, bland det med sukker og de smuldrede kiks og tryk blandingen ud i bunden af en springform.
3
Bag bunden i 10 minutter ved 200 ˚C.
4
Lad bunden køle af.
5
Pisk Philadelphia med sukker, mel og vanillesukker. Tilsæt creme fraiche og pisk igen. Til sidst tilsættes æggene et ad gangen.
6
Hæld blandingen i formen og bag i ca. 40 minutter ved 175 ˚C.
7
Lad bunden køle af.
8
Læg husblas i blød i koldt vand.
9
Kog sukker og vand op i en gryde. Knug husblassen fri for vand og tilsæt det til sukkerlagen.
10
Tilsæt kirsebær og hæld blandingen på cheesecaken. Start med bærrene og derefter lagen.