Nem brun sauce
10 portioner
Tilberedelsestid:20 min 
Samlet tid:20 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Hak løg og de skrællede gulerødder. Opvarm smørret i en gryde og sauter løg, gulerødder, laurbær og timian.

    2. 2

      Tilsæt sherryeddike og lad det koge væk.

    3. 3

      Tilsæt fond og tomatpuré og lad det småkoge i ca. 30 minutter.

    4. ImagePRO TIP Saucen passer godt til f.eks. hakkebøf, frikadeller, kalv, okse, lam, vildt og svinekød.

    5. 4

      Sigt fonden og tilsæt Philadelphia. Lad den smelte under omrøring.

    6. 5

      Smag til med salt, peber og en lille smule sukker. Giv evt. saucen lidt kulør.

    7. 6

      Brug den fond der passer til kødet og tilsæt gerne stegesky, hvis der skulle være noget fra stegningen. Der kan også tilsættes ribsgele i stedet for sukker, hvis saucen f.eks. skal bruges til vildt.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage