Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Hak løg og de skrællede gulerødder. Opvarm smørret i en gryde og sauter løg, gulerødder, laurbær og timian.
2
Tilsæt sherryeddike og lad det koge væk.
3
Tilsæt fond og tomatpuré og lad det småkoge i ca. 30 minutter.
4
Sigt fonden og tilsæt Philadelphia. Lad den smelte under omrøring.
5
Smag til med salt, peber og en lille smule sukker. Giv evt. saucen lidt kulør.
6
Brug den fond der passer til kødet og tilsæt gerne stegesky, hvis der skulle være noget fra stegningen. Der kan også tilsættes ribsgele i stedet for sukker, hvis saucen f.eks. skal bruges til vildt.
PRO TIP Saucen passer godt til f.eks. hakkebøf, frikadeller, kalv, okse, lam, vildt og svinekød.
Bare spørg os om hvad som helst