Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Sigt mel, bagepulver og kanel i en stor skål.
2
Skræl og riv gulerødderne groft. Pisk æggene let. Bland gulerødder og de piskede æg med melblandingen. Tilsæt rosiner, brunt sukker og olie. Rør rundt til det hele er godt blandet.
3
Brug en ske til at hælde dejen i muffinforme. Bages ved 180°C i 20-25 minutter.
4
Afkøles på en rist.
5
Pisk Philadelphia, sukker, citronsaft og –skal til en jævn blanding. Læg blandingen på de afkølede muffins.
6
Hak pecannødderne groft, og strø dem over muffinglasuren.
Bare spørg os om hvad som helst