Mini Frugt Cup Cakes
12 portioner
Tilberedelsestid:15 min 
Samlet tid:30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Varm ovnen til 180 grader.

    2. 2

      Pisk smør og rørsukker sammen indtil let og luftig konsistens. Pisk æggene i ét ad gangen. Bland forsigtigt mel, bagepulver og mælk i dejen.

    3. 3

      Med en ske, fyld dejen i muffinforme – fyld kun ca. halvdelen af formen. Bag i 12-15 minutter indtil kagerne er gyldne. Lad afkøle.

    4. ImagePRO TIP Dejen kan give op til 24 mini cup cakes eller 12 almindelige cup cakes afhængig af muffinformenes størrelse. De størrere cup cakes behøver blot et par minutter længere i ovnen.

    5. 4

      Lav glasur af Philadelphia osten blandet med flormelis. Når muffins er afkølet helt, smør glasuren over kagerne og dekorér med frisk frugt.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min