Mango & hindbær cheesecake
12 portioner
Tilberedelsestid:20 min 
Samlet tid:3 hr 20 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Læg digestivekiksene i en frysepose og smuldr dem med en kagerulle eller med hænderne.

    2. 2

      Smelt smørret, bland det med kiksesmulderet og tryk massen ned i en firkantet form beklædt med bagepapir (ø 26 cm).

    3. 3

      Pisk Philadelphia sammen med yoghurt og citronsaft.

    4. 4

      Læg husblassen i 1½ dl koldt vand i 10 minutter. Tilsæt sukkeret og varm imens du rører rundt til husblassen og sukkeret er opløst. Rør det hurtigt ind i Philadelphia cremen.

    5. 5

      Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud med en lille spids kniv. Bland vaniljekornene med Philadelphia blandingen, yoghurt, citronsaften og et nip salt.

    6. 6

      Hæl cremen i formen; lad stå koldt i mindst 3 timer. Inden du serverer, pyntes kagen med moset mango, frisk mango, hindbær og mynteblade.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min