Litchi-cheesecake
6 portioner
Tilberedelsestid:35 min 
Samlet tid:2 hr 35 min 

Ingredienser

  Image

  Produkterstatninger

  Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

  Udforsk alle andre produkter
  Image

  Vidste du, at...?

  Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

  Bliv inspireret! Klik her!

  Forberedelsestrin

  1. 1

   Anbring 6 metalrandforme med en diameter på ca. 7 cm på en bageplade. Du kan bruge forskellige størrelser, hvis du foretrækker det. Lav cheesecake-bundene ved at røre kiksekrummerne og de hakkede mandler i det smeltede smør. Del kikseblandingen mellem formene, og pres den godt ned. Afkøl, mens du tilbereder fyldet.

  2. 2

   Læg husblassen i blød i en skål med koldt vand, til den er blødgjort, og hæld så vandet fra. Opvarm i mellemtiden 50 ml af fløden i en mikrobølgeovn, til den er varm. Tilsæt den blødgjorte husblas, og rør rundt, til den er smeltet. Lad den afkøle, men ikke stivne.

  3. 3

   I en skål blandes Philadelphia, sukker og litchisirup, til du har en glat blanding. Pisk resten af fløden til flødeskum. Pisk husblas-fløden i Philadelphia-blandingen, og fold så flødeskum og litchistykkerne i. Lad blandingen blive lidt tykkere, til litchistykkerne holdes på plads, inden blandingen fordeles mellem randformene. Udjævn overfladerne, og sæt dem i køleskabet i 2-3 timer, så de kan stivne.

  4. ImagePRO TIP Spiseligt guldblad kan købes fra specialbutikker med kagepynt og online.

   ImagePRO TIP Friske litchier kan bruges til denne opskrift, hvis det foretrækkes.

  5. 4

   Lige inden servering tages cheesecakene ud af formene ved at varme formene en anelse med en varm og fugtig klid og skubbe dem forsigtigt op fra bunden. Pynt hver cheesecake med litchi og noget guldblad.

  +
  Image

  Bare spørg os om hvad som helst

  Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

  Måske vil du synes om

  Image

  Klassisk cheesecake

  clockSamlet tid:2 hr 55 min