
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Finhak skalotteløg, hvidløg og krydderurter.
2
Opvarm smørret i en gryde og sauter løg og hvidløg (må ikke tage farve). Tilsæt hvidvin og kog ned til det halve. Tilsæt fond og kog i ca. 5 minutter.
3
Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring.
4
Tilsæt de hakkede krydderurter og smag til med salt og peber. Saucen må derefter ikke koge.
5
Til denne sauce anvendes den fond, der passer til retten. Svin, kalv, fjerkræ eller fiskefond. Hvidvin kan undlades eller udskiftes med f.eks. portvin, Noilly Prat eller sherry. Der kan anvendes krydderurter efter ønske.
PRO TIP Saucen passer godt til fisk, men passer også godt til fjerkræ, svin og kalv.