Krydderurtesauce
10 portioner
Tilberedelsestid:NA 
Samlet tid:20 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Finhak skalotteløg, hvidløg og krydderurter.

    2. 2

      Opvarm smørret i en gryde og sauter løg og hvidløg (må ikke tage farve). Tilsæt hvidvin og kog ned til det halve. Tilsæt fond og kog i ca. 5 minutter.

    3. 3

      Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring.

    4. ImagePRO TIP Saucen passer godt til fisk, men passer også godt til fjerkræ, svin og kalv.

    5. 4

      Tilsæt de hakkede krydderurter og smag til med salt og peber. Saucen må derefter ikke koge.

    6. 5

      Til denne sauce anvendes den fond, der passer til retten. Svin, kalv, fjerkræ eller fiskefond. Hvidvin kan undlades eller udskiftes med f.eks. portvin, Noilly Prat eller sherry. Der kan anvendes krydderurter efter ønske.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage