Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Forvarm ovnen til 170° C.
2
Knus Digestive kiksene og bland dem med smørret. Pres blandingen ned i en 22-23 cm stor springform, og lad den afkøle, mens du laver fyldet.
3
Pisk Philadelphia og sukker til en jævn blanding.
4
Tilsæt et æg ad gangen. Brug en mikser til forsigtigt at blande æg og Philadelphia- og sukkerblanding. Stop, så snart det er blandet.
5
Rør det sigtede hvedemel, cremefraiche 38 % og citronsaft og –skal i.
6
Bages ved 170° C i 1 time, til kagen er bagt. Sluk for varmen, og lad kagen afkøle i ovnen i 1 time.
7
Lad kagen køle helt af, før du serverer den. Du kan evt. servere den med sæsonens bær.
Bare spørg os om hvad som helst