
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Til en høj cheesecake bruges en springform på 24 cm i diameter. Til en lav cheesecake bruges en springform på 26 cm i diameter. Bund: Læg bagepapir i bunden, så kagen bliver nemmere at få ud af formen. Smelt smørret i en kasserolle. Knus kiksene fint i en foodprocessor eller ved at lægge dem i en plastikpose, lukke den og derefter knuse med en kagerulle. Bland smørret og kiksekrummerne godt, og tryk massen ud i formen. Brug bagsiden af en ske for at få en jævn overflade. Lad bunden hvile i køleskabet, mens du tilbereder fyldet.
2
Fyld: Læg gelatinebladene i koldt vand i ca. 10 minutter. Skær rabarberne i små stykker ca. 1 cm. Og kog dem med rørsukkeret i ca. 10 minutter. Tryk vandet ud af gelatinebladende, og lad dem smelte i rabarberne, som derefter afkøles. Pisk Philadelphia, appelsinsaft/skal, vaniljesukker og flormelis i en skål. Tilsæt den piskede fløde og vend det hele til en jævn masse. Tilsæt den piskede fløde. Blend næsten alle jordbær, ca. 200 g, og bland dem med rabarberne. Rør jordbær/rabarberblandingen sammen med Philadelphiamassen, og hæld det hele over bunden. Lad det afkøle i køleskabet i mindst 4 timer.
3
Pynt: Når fyldet er stivnet, tages kagen ud af formen og anbringes på et serveringsfad. Pynt med blåbær, resten af jordbærrene og hindbær.