
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Pisk æg og sukker sammen. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver. Smelt smøret og bland med mælken. Hæld mælk og smør i melblandingen. Rør til en glat dej. Smør og rasp din bageform (ca. 23-25 centimeter i diameter) og hæld kagedejen i. Bag kagen ved 175 grader i ca. 25 minutter. Mens kagen bager piskes Philadelphia og flormelis i en skål. Del vaniljestangen, skrab vaniljen ud og hæld i cremen. Pisk til det bliver luftigt. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af.
2
KAGE:Smør cremen på kagen og top med friske jordbær.
3
DESSERT: Alternativt læg creme, kage og jordbær i lag i et glas.
4
TIL KAFFE: Skær kagen i små firkanter og top med creme og jordbær.
PRO TIP Udskift smørret i opskriften med Philadelphia, og du får en ekstra saftig svampet kage.