Jordbær dessert med cheesecakecreme
8 portioner
Tilberedelsestid:20 min 
Samlet tid:20 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Pisk æg og sukker sammen. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver. Smelt smøret og bland med mælken. Hæld mælk og smør i melblandingen. Rør til en glat dej. Smør og rasp din bageform (ca. 23-25 centimeter i diameter) og hæld kagedejen i. Bag kagen ved 175 grader i ca. 25 minutter. Mens kagen bager piskes Philadelphia og flormelis i en skål. Del vaniljestangen, skrab vaniljen ud og hæld i cremen. Pisk til det bliver luftigt. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af.

    2. 2

      KAGE:Smør cremen på kagen og top med friske jordbær.

    3. 3

      DESSERT: Alternativt læg creme, kage og jordbær i lag i et glas.

    4. ImagePRO TIP Udskift smørret i opskriften med Philadelphia, og du får en ekstra saftig svampet kage.

    5. 4

      TIL KAFFE: Skær kagen i små firkanter og top med creme og jordbær.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min