Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Smelt smørret og finmal kiksene. Bland det hele sammen og tryk blandingen ud i springformens bund. Stil den koldt mens du laver resten af kagen.
2
Lad husblasbladene ligge i koldt vand i 10 min. Opvarm 0,5 dl vand i en lille gryde, klem vandet ud af husblassen, og lad dem smelte ud i vandet. Afkøles under omrøring. Bland Philadelphia, yoghurt, vaniljesukker og sukker. Rør, til det bliver en jævn blanding, og rør derefter husblassen ind i massen. Pisk fløden stiv, og vend den forsigtigt ind i osteblandingen. Hæld massen ud over kagebunden. Lad kagen stå i køleskabet i mindst 4 timer.
3
Når fyldet er stivnet, kan du tage kagen ud og sætte den på et serveringsfad. Pynt med blåbær, jordbær og hindbær.
Bare spørg os om hvad som helst