
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Smuldr kiksen og fordel i 4 serveringsglas.
2
Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen.
3
Pisk Philadelphia sammen med fløde med en el-pisker til en luftig og fast creme. Rør chokoladen i.
4
Placer cheesecake cremen i serveringsglassene og sæt på køl.
5
Læg husblas i blød.
6
Kog Prosecco og sukker op i en gryde under omrøring. Lad småkoge til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen. Vrid vandet ud af husblassen og rør den i gryden. Hæld over i en skål og stil i køleskab, ca. 2 timer.
7
Tag geléen ud af køleskabet og riv den itu med en gaffel, så den bliver til smukt ”smuldr”. Top cheesecakecremen med proseccosmuldret.
8
Pynt med perlemorspulver eller sukkerkugler.