Hvid chokolade cheesecake med Prosecco topping
4 portioner
Tilberedelsestid:30 min 
Samlet tid:2 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Smuldr kiksen og fordel i 4 serveringsglas.

    2. 2

      Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen.

    3. 3

      Pisk Philadelphia sammen med fløde  med en el-pisker til en luftig og fast creme. Rør chokoladen i.

    4. 4

      Placer cheesecake cremen i serveringsglassene og  sæt på køl.

    5. 5

      Læg husblas i blød.

    6. 6

      Kog Prosecco og sukker op i en gryde under omrøring. Lad småkoge til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen. Vrid vandet ud af husblassen og rør den i gryden. Hæld over i en skål og stil i køleskab, ca. 2 timer.

    7. 7

      Tag geléen ud af køleskabet og riv den itu med en gaffel, så den bliver til smukt ”smuldr”. Top cheesecakecremen med proseccosmuldret.

    8. 8

      Pynt med perlemorspulver eller sukkerkugler.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min