Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Bund Knus kiksene fint i en foodprocessor.
2
Smelt smørret i en gryde, og hæld det over de knuste kiks. Bland det sammen til en kiksemasse.
3
Klæd en springform (23 cm) med bagepapir i bunden og omkring kanterne. Tryk kiksemassen ud i bunden af springformen, og pres den så godt sammen som muligt med bagsiden af en ske. Stil springformen i fryseren et stykke tid.
4
Chokoladefyld Smelt den mørke chokolade over vandbad og lad den køle lidt af. Pisk Philadelphia sammen med fløden til en tyk og cremet masse. Sigt flormeliset ned i massen, tilføj den smeltede chokolade og vend forsigtigt.
5
Tag bunden ud af fryseren og bred chokoladefyldet på. Sæt det i køleskabet, mens du tilbereder Naturell fyldet.
6
Naturell fyld Pisk Philadelphia sammen med fløden til en tyk og cremet masse. Sigt flormelis og vaniljesukker ned i fyldet, og vend forsigtigt det hele sammen med en dejskraber.
7
Tag formen ud af køleskabet og bred forsigtigt fyldet oven på chokoladelaget. Lad det sætte sig i køleskabet 4 timer.
8
Topping Tegn en spindelvæv med chokoladesauce. Start med at tegne en lille cirkel i midten af kagen, og lav derefter større og større cirkler rundt. Træk derefter med spidsen af en madkniv fra midten og ud mod kanterne, så det bliver til et spindelvæv. Pynt eventuelt med noget slik, legetøjsedderkopper og mynteblade.
Bare spørg os om hvad som helst