Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
MARINEREDE CITRUSFRUGTER: (VALGFRIT) Kog sukker og vand, sluk for varmen og læg limebladene i, afkøl. Skær citrusfrugerne i fileter og lad dem marinere i sukkerlagen i 1-2 timer.
2
BUND: Smelt chokolade og fløde i en kasserolle under omrøring. Tag kasserollen af varmen og vend de hakkede Oreos i.
3
Med en dejskraber smøres chokoladeblandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad blandingen køle helt ned og smuldr den i stykker med hænderne.
4
Sæt et stykke bagepapir fast i bunden af en springform. Læg et jævnt lag Oreo-smuldr i bunden af formen.
5
CHEESECAKE-FYLD: Knæk æggene og læg blommerne i en skål og hviderne i en anden.
6
Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker til det er lyst og skummende.
7
Vend appelsinsaft og skal i blandingen efter smag.
8
Pisk fløden i en seperat skål og vend den ned i Philadelphia massen.
9
Pisk æggehviderne til en fast skum og vend dem forsigtigt ned i Philadelphia massen.
10
Hæld Philadelphia massen i springformen ovenpå Oreo-bunden. Dæk med film og frys.
11
Hæld vandet fra de marinerede citrusfrugter.
12
Tag cheesecaken ud kort før servering og pynt med de limebladsmarinerede citrusfrugter.
Bare spørg os om hvad som helst