
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Bund og mellemlag: Varm fløde og chokolade i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt de grovhakkede Oreos.
2
Fordel blandingen på bagepapir og lad massen afkøle.
3
Smuldr blandingen med hænderne og fordel Oreo blandingen i et jævnt lag i bunden af hver glas.
4
Fyld: Pisk æggeblommerne, sukker og vaniliesukker til en luftig masse. Derefter blander du Philadelphia, appelsinsaft og skal i mens du har røremaskinen på lav hastighed.
5
Pisk fløden separat og vend den forsigtigt i Philadelphia massen.
6
Pisk nu æggehviderne til en fast skul og vend det forsigtigt i samme masse.
7
Hæld blandingen i glassene af to omgange. Lav et lag i midten med Oreosmulderet (se billedet). Frys glassene i mindst 3 timer før servering. Tag glassene ud 10-20 min før servering og pynt dem med Mini Oreos.