Frisk grapefrugt cheesecake
6 portioner
Tilberedelsestid:45 min 
Samlet tid:2 hr 45 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Anbring 6 runde små 7 cm forme på et stykke bagepergament eller en bageplade. Kom acetate (bagefilm) eller husholdningsfilm rundt om indersiden af hver form for at forhindre cheesecaken i at klistre til formens sider.

    2. 2

      Bund: Kom kiksene i en foodprocessor og mal fint, eller kom dem i en plastpose og knus dem med en kagerulle eller hænderne. Kom de knuste kiks i en skål og tilsæt det smeltede smør og birkes. Rør indtil det er blandet godt. Tryk 25 g af kiks-smørblandingen ud i bunden af hver form. Lad formene afkøle i køleskabet i 30 minutter.

    3. 3

      Blanding: Opblød husblasen i en skål koldt vand i cirka 5 minutter, hæld vandet fra. Tag 5 spiseskeer af de 22 cl fløde. Opvarm i en skål i ca. 10 til 15 sekunder i mikroovnen og smelt de 2 blade afdryppede husblas deri, rør rundt indtil blandingen er helt afkølet. Skræl grapefrugten og tag frugtkødsbådene ud. Tag 5 både og skær flere små, men tykke strimler af hvert stykke frugtkød og lad dem tørre på et stykke køkkenrulle. Gem 5 spiseskefulde juice. Bland Philadelphia og sukker sammen i en skål, til du har en glat blanding – ca. 3 minutter. Tilsæt grapefrugtjuice eller ekstrakt, hvis det anvendes. Pisk fløden med en el-mikser og tilsæt de 3 skefulde sukker, en ad gangen. Pisk, indtil der dannes stive toppe. Hold det afkølet og sæt til side. Fold den afkølede blanding af fløde og husblas i Philadelphia - og sukkerblandingen. Blandingen vil først forekomme at skille ad – brug et piskeris til at samle den, indtil den er glat. Pisk æggehviderne i en separat skål, indtil der dannes stive toppe. Fold flødeskummet i blandingen af flødeost og husblas. Bland forsigtigt. Fold derefter de piskede æggehvider i.

    4. 4

      Kom en tredjedel af cheesecake-blandingen i formene med kiksebund. Drys nogle af grapefrugtstrimlerne over blandingen og kom endnu et lag cheesecake på. Gentag med mere grapefrugt og afslut med endnu et lag af cheesecakeblandingen. Glat overfladen.

    5. 5

      Dæk løst med plastfilm og afkøl i køleskabet i 2 til 3 timer. Inden servering tages de individuelle cheesecakes ud af formen ved forsigtigt at skubbe op fra bunden.

    6. 6

      Pynt med grapefrugtskræl og mynteblade.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min