Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Pisk stuetempereret smør, sukker og vaniljesukker meget luftigt (ca. 8-10 min.). Tilsæt et æg ad gangen.
2
Bland mel, salt, natron og kakaopulver i en anden skål. Sigt melblandingen.
3
Bland kærnemælk, eddike og rød frugtfarve efter ønsket farvestyrke.
4
Pisk skiftevis lidt melblanding og kærnemælksblanding i smørblandingen indtil alt er i dejen.
5
Fyld dejen i springformen (Ø 24 cm). Bag den ved 180 ˚C i 55-60 min.
6
Pisk Philadelphia og smør godt sammen ved middel hastighed. Tilsæt flormelis og pisk godt sammen (ca. 5 min).
7
Hak chokoladen i mindre stykker og kom dem i en skål. Varm fløden op så den næsten koger, tag den af varmen og lad den afkøle til ca. 80 ˚C.
8
Hæld fløden over chokoladen og rør stille og roligt til blandingen ligner en tynd chokoladesovs.
9
Dæk chokoladen med husholdningsfilm, så det rører overfladen. Stil cremen på køl min. 6 timer.
10
Når cremen er afkølet, piskes den forsigtigt til den tykner.
PRO TIP Opbygning af kagen
Flagkagen skal være helt kold, før der arbejdes med den.
PRO TIP Skær toppen af, så den har en helt plan overflade. Del herefter kagen i to horisontalt med en stor brødkniv, så du har 2 bunde. Læg bundene på det fad, du skal servere kagen på.
PRO TIP Udstik bundene med en 18 cm og en 15 cm ring, så der dannes en rille på 1,5 cm uden kagebund. Læg den ene bund til side.
PRO TIP Kom Philadelphia cremen i en sprøjtepose og fyld rillen på den første bund ud.
PRO TIP Fordel først halvdelen af chokolade ganachen i et jævnt lag. Opnå derefter højde ved at fordele et lag af Philadelphia cremen på ca. 1,5-2 cm.
PRO TIP Placer derefter den sidste kagebund og gentag step 4 og 5.
PRO TIP Fordel til sidst resten af Philadelphia cremen, så der er et jævnt lag på hele kagen.
PRO TIP Smelt chokoladen og lav 32-34 stave på ca. 9x2,5 cm. Drys halvdelen med knuste frysetørrede hindbær. Stil dem koldt til de stivner. Pynt kagen med chokoladestavene, blandede bær og evt. fondantbolde.
Bare spørg os om hvad som helst