
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Finhak bananskalotteløg og hvidløg. Skyl og pluk bladene af timiankvistene.
2
Kom rapsolie i en gryde og sauter løg, hvidløg og timian (uden det tager farve).
3
Tilsæt hvidvin og kog ned til det næsten er forsvundet. Tilsæt fiskefond og lad den koge op.
4
Tilsæt Philadelphia Original og lad den smelte under omrøring. Smag til med salt og peber. Kan også tilsættes lidt citronsaft eller skal.
5
Saucen kan sigtes, men den kan sagtens serveres, som den er. Det kan også anbefales at køre den med stavblenderen. Derved opnås en skummende konsistens, som holder længe.
PRO TIP Saucen passer godt til stegt fisk som pighvar, rødspætte, torsk, sandart, laks etc. Kan serveres til dampet eller pocheret fisk. Passer også godt til kogt/dampet fjerkræ.