
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Tænd ovnen på 200 °C. Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet under kraftig omrøring. Tag gryden af varmen og rør i dejen til den slipper gryden og tilsæt salt.
2
Rør æggene i et af gangen. Dejen skal ikke være mere lind, end at den kan danne mønster uden at flyde ud.
3
Sprøjt dejen ud på en bageplade med en sprøjtepose, eller sæt dejen på pladen med to spiseskeer med god afstand. Sæt pladen midt i ovnen og bag dem 25-30 min. Lågen må ikke åbnes de første 15-20 min. Da kagerne let falder sammen.
4
Varm hindbærrene op i en gryde, tilsæt sukker og smag til med lakridspulver. Varm det godt igennem. (Det kan være en fordel at jævne coulién lidt) Afkøles før brug.
5
Vaniljekornene skrappes ud og fordeles i sukkeren. Philadelphia og sukker blandes sammen og vendes i den piskede fløde. Fyld derefter vandbakkelserne med hindbær coulis og creme.