Familiens hurtige carbonara
4 portioner
Tilberedelsestid:20 min 
Samlet tid:20 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Kog spaghettien to minutter mindre, end hvad der står på pakken. Gem pastavandet.

    2. 2

      Steg pancetta / bacon på en pande til det er gyldent og knasende. Tag det af og lad fedtet være i panden.

    3. 3

      Varm panden op og tilsæt 2 dl af pastavandet. Tilsæt den kogte spaghetti og pancettaen. Lad det koge i 2-3 minutter og tilsæt evt. mere pastavand, hvis det behøves. Krydr med salt og peber.

    4. 4

      Hæld Philadelphia og parmesanost i panden og tag den væk fra varmen.  Rør rundt til du har en cremet pasta. Tilsæt evt. mere pastavand.

    5. 5

      Server med revet parmesan og friskkværnet sort peber.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min