
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Kog spaghettien to minutter mindre, end hvad der står på pakken. Gem pastavandet.
2
Steg pancetta / bacon på en pande til det er gyldent og knasende. Tag det af og lad fedtet være i panden.
3
Varm panden op og tilsæt 2 dl af pastavandet. Tilsæt den kogte spaghetti og pancettaen. Lad det koge i 2-3 minutter og tilsæt evt. mere pastavand, hvis det behøves. Krydr med salt og peber.
4
Hæld Philadelphia og parmesanost i panden og tag den væk fra varmen. Rør rundt til du har en cremet pasta. Tilsæt evt. mere pastavand.
5
Server med revet parmesan og friskkværnet sort peber.