
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Forvarm ovnen til 200 grader.
2
Skræl og hak løg. Hak hvidløg fint. Steg i en gryde med lidt olie, indtil løget er blødt. Tilsæt tomatpuré og tørrede krydderier,steg lidt mere.
3
Tilsæt hakkede tomater og soltørrede tomater, og lad koge til en god tomatsauce. Smag til med salt og peber.
4
Del courgette i mindre stykker. Svits i lidt olie ved høj varme.
5
Sænk varmen, og tilsæt Philadelphia Plant Based,salt og peber. Lad koge, indtil Philadelphia Plant Based er helt smeltet.
6
Læg tomatsauce, lasagneplader og courgettesauce i lag i et ovnfast fad.
7
Afslut med det sidste af den hvide sauce øverst (uden courgette).
8
Afslut med vegansk ost.
9
Bages 20-30 minutter, eller indtil lasagnepladerne er bløde