
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Sådan laver du bunden: Kombiner kiksekrummerne og det smeltede smør, og pres blandingen ned i bunden af en 20 cm springform, og afkøl den, mens du tilbereder fyldet.
2
Sådan laver du fyldet: Læg husblassen i blød i en skål med koldt vand, til den er blødgjort, og hæld så vandet fra. Opvarm i mellemtiden kokosnøddemælken, til den er varm. Tilsæt den blødgjorte husblas, og rør rundt, til den er smeltet. Bland Philadelphia og sukker sammen, til du har en glat blanding. Pisk husblas-kokosnøddemælken i Philadelphia-blandingen lidt efter lidt, og fold så flødeskummet og limeskallen i. Hæld blandingen over kiksebunden, og udjævn overfladen. Sættes i køleskabet i 4 timer, eller indtil den er stivnet.
3
Sådan dekorerer du cheesecaken: Lige inden servering dekoreres cheesecaken med mangotern, mangopuré og mynteblade.
PRO TIP En portion af denne opskrift bør anses som noget særligt - nydes bedst lejlighedsvis som del af en afbalanceret kost.