Earl Grey cheesecakes
8 portioner
Tilberedelsestid:30 min 
Samlet tid:3 hr 30 min 

Ingredienser

  Image

  Produkterstatninger

  Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

  Udforsk alle andre produkter
  Image

  Vidste du, at...?

  Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

  Bliv inspireret! Klik her!

  Forberedelsestrin

  1. 1

   Sådan laver du bunden: Anbring 8 metalrandforme med en diameter på ca. 6-7 cm på en bageplade. Bland kiksekrummer, citronskal og smeltet smør. Del blandingen mellem formene, og pres den godt ned. Afkøl, mens du tilbereder fyldet.

  2. 2

   Sådan laver du fyldet: Læg husblassen i blød i en skål med koldt vand, til den er blødgjort, og hæld så vandet fra. Opvarm i mellemtiden 75 ml af fløden i en lille kasserolle. Bring den næsten til kogepunktet, og læg teposen i. Lad teposen trække i 10 minutter, inden du smider den ud. Tilsæt den gennemblødte husblas, og rør rundt, til den er smeltet. (Det kan være nødvendigt at genopvarme fløden en lille smule). Pisk resten af fløden til flødeskum. Bland Philadelphia og sukker sammen, til du har en glat blanding. Pisk husblasfløden med tesmag i Philadelphia-blandingen lidt efter lidt, og fold så flødeskummet i. Fold forsigtigt ca. 3/4 af blåbærrene i. Lad blandingen blive lidt tykkere, til blåbærrene holdes på plads, inden blandingen fordeles mellem randformene. Sættes i køleskabet i 3 timer, indtil den er stivnet.

  3. 3

   Sådan dekorerer du cheesecaken: Lige inden servering tages cheesecakene ud af formene ved at varme formene en anelse med en varm og fugtig klud og skubbe dem forsigtigt op fra bunden. Pynt hver cheesecake med resten af blåbærrene og et lille drys flormelis.

  4. ImagePRO TIP En portion af denne opskrift bør anses som noget særligt – nydes bedst lejlighedsvis som del af en afbalanceret kost.

  +
  Image

  Bare spørg os om hvad som helst

  Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

  Måske vil du synes om

  Image

  Klassisk cheesecake

  clockSamlet tid:2 hr 55 min