
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Skær champignon i skiver. Finhak hvidløg.
2
Opvarm smørret i en gryde, tilsæt champignon og hvidløg og steg dem gyldenbrune. Tilsæt citronsaft og lad det koge 2-3 minutter.
3
Tilsæt grønsagsbouillon og lad det koge i ca. 5 minutter. Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring. Tilsæt dijonsennep og smag til med salt og peber.
4
Inden servering tilsættes hakket, frisk estragon. Der kan også anvendes tørret estragon.
PRO TIP Saucen passer godt til stegt svinekød, oksekød, kalvekød, kanin, fjerkræ og fisk.